Jóga
videótár

Köszöntelek a jóga videótárban! Ennek segítségével bárhol, bármikor tudunk együtt jógázni! Jó gyakorlást kívánok!

Lépésről lépésre

A videótár megtekintéséhez 
az alábbi lépéseket végezd el:

1.Töltsd ki az alábbi űrlapot !

2.Küldd el a videótár árát (5000 Ft)
az alábbi lehetőségek egyikén:

Videók

A videótár 6 videót tartalmaz, melyeket nem szükséges sorrendbe nézned. Olvasd el az alattuk lévő leírást és olyat válassz, ami a napi szükségleteidnek a legjobban megfelel! A légzőgyakorlatokat és a relaxációt külön videóban találod, ezeket beillesztheted a gyakorlás végére is. Ideális sorrend:  ászanák, pránajáma, relaxáció. 

Gerincjóga

Gerinc mobilizáció

Ez egy könnyed, frissítő gyakorlatsor. Tökéletes napindító. Ebben a videóban a fókusz a gerinc átmozgatásán, felszabadításán van. Álló gyakorlatoktól indulunk a talaj felé.

Gerincjóga

Törzsizom erősítés

A törzsizom erősítése kiemelt fontosságú, hiszen a késsőbbiekben is ez a terület lesz a  legnagyobb támaszunk. Nyújtó, mobilizáló és erősítő gyakorlatok váltják egymást ebben a videóban.

Hatha Jóga

Csípő mobilizáció

A csípő átmozgatása segít az ülőmunka okozta fizikai és mentális feszültségek oldásában. Egy stresszes nap, vagy intenzív futás után a legjobb választás!

Hatha Jóga

Teljes test

Ez egy hosszabb gyakorlás, mely az egész testet kellemesen átmozgatja. Utána érdemes a pránajáma (légzőgyakorlat) és a relaxációs gyakorlatot is elvégezned.

Pránajáma

Váltott orrlyukas légzés

A nadi shodhana (váltott orrlyukas légzés) segít a két agyféltekét összehangolni és a légutakat tisztítani. A gyakorlatot zümmögő légzéssel zárjuk, mely segít az elme elcsendesítésében.

Relaxáció

Feszítés - lazítás

A relaxáció az elengedésről és a megengedésről szól. Engedd, hogy a benned zajló folyamatok csak áthaladjanak rajtad és ne hagyd, hogy bármilyen reakciót kiváltsanak belőled. Csak szemlélődj!

Zene Jógához

Sokan szoktatok kérni zenéket jóga gyakorláshoz. Ajánlom, hogy próbáljátok ki milyen, ha csendben gyakoroltok és csak magatokra figyeltek. Teljesen más élmény! Azért összeállítottam egy lejátszási listát is, ha mégis zenére vágytok a gyakorlás alatt.

Értékelj Minket

Nagyon hálásak lennénk, ha miután kipróbáltad a videókat, értékelnél minket Facebookon. Az alábbi gombra kattintva a Facebook oldalunkon találod magad, ahol a vélemények gombra kattintva tudod leadni az értékelésedet. Kb 3 percet vesz igénybe.

Jó gyakorlást kívánok! 🙂