Movementors

Szolgáltatások

Mit tudunk nyújtani számodra?

movementors-workshopok

Workshopok

A workshopjainkon számos mozgásformával találkozhatsz a jógán keresztül a capoeiráig. A fókuszban mindig a testtudat mélyítése és a mozgástudat fejlesztése áll. Olyan közösséget igyekszünk alakítani, akik egyszerűen szeretnek mozogni, játszani és kapcsolódni másokhoz.

csoportos acroyoga órák

Gyere, ugorj ki a komfortzónádból és ismerkedj meg egy különleges társas mozgásformával! Fejleszd testedet, elmédet és játszva tanulj meg kapcsolódni másokhoz és magadhoz! Ha szeretnéd legyőzni félelmeid, akkor nézz be hozzánk!

Slow flow yoga

A slow flow típusú jóga eszközrendszere az általános jógaformák testhelyzeteiből merítkezik. Óráinkon ezeket a pozíciókat áramoltatjuk a légzéssel harmóniában. Az alapos bemelegítésre külön időt szánunk, a mozdulatsorokat pedig saját tempóban végzi mindenki, így kezdőknek is kifejezetten ajánlott. Az órákat Hegedűs Zsófia tartja.

Magánórák

Érdekel a jóga, a saját testsúlyos edzés, a meditáció, vagy csak szimplán mozognál kicsit? Jelentkezz testreszabott magánóráinkra személyesen vagy online!

Ingyenes Konzultáció

Mozognál, de nem tudod hogyan kezd el? Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy kötetlen beszélgetés mellett közösen kitaláljuk, hogyan tudjuk segíteni a haladásodat!

Célok

Célunk fejleszteni azokat a készségeid és képességeid, melyek hozzásegítenek a harmónikus mindennapokhoz fizikai és mentális szinten egyaránt.

táborok

movementors-taborok

Következő tábor:

quote-icon

"Mások szolgálata az ösvény a szabadsághoz."

Ismeretlen