Movementors

Mozdulj velünk!

csoportos acroyoga órák

Gyere, ugorj ki a komfortzónádból és ismerkedj meg egy különleges társas mozgásformával! Fejleszd testedet, elmédet és játszva tanulj meg kapcsolódni másokhoz és magadhoz! Ha szeretnéd legyőzni félelmeid, akkor nézz be hozzánk!

Jógaórák

Gyere és próbáld ki velünk a jógát! Az alábbi óratípusokból választhatsz:

Ha a sok ülőmunkától már sajognak a testrészeid, akkor a Gericjógát ajánljuk neked. Ha már ismered az alapászanákat és szívesen áramolnál keresztül rajtuk, gyere el egy Slow Flow órára! A Hatha órák hétről hétre különböző tematikákon keresztül folynak. Hasznos relaxációs technikákat vihetsz haza magaddal.

movementors-workshopok

Workshopok

A workshopjainkon számos mozgásformával találkozhatsz a jógán keresztül a capoeiráig. A fókuszban mindig a testtudat mélyítése és a mozgástudat fejlesztése áll. Olyan közösséget igyekszünk alakítani, akik egyszerűen szeretnek mozogni, játszani és kapcsolódni másokhoz.

Magánórák

Érdekel a jóga, a saját testsúlyos edzés, a meditáció, vagy csak szimplán mozognál kicsit? Jelentkezz testreszabott magánóráinkra személyesen vagy online!

Ingyenes Konzultáció

Mozognál, de nem tudod hogyan kezd el? Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy kötetlen beszélgetés mellett közösen kitaláljuk, hogyan tudjuk segíteni a haladásodat!

Célok

Célunk fejleszteni azokat a készségeid és képességeid, melyek hozzásegítenek a harmónikus mindennapokhoz fizikai és mentális szinten egyaránt.

táborok

movementors-taborok

Következő tábor:

quote-icon

"Mások szolgálata az ösvény a szabadsághoz."

Ismeretlen