Movementors

Szolgáltatások

Mit tudunk nyújtani számodra?

movementors-workshopok

Workshopok

Workshopjaink fókuszában a mozgás- és testtudat kialakítása és fejlesztése áll. Bármely mozgásformát szívesen oktatunk, melyben már jártasságot szereztünk és úgy adjuk át azok elemeit, hogy egyaránt javadra váljanak mind elméletben, mind a gyakorlatban. A következő workshopjainkról Facebook eseményeink között értesülhetsz!

Változatosság

Workshopjaink alkalmával  különféle mozgásformák ( jóga, akrojóga, capoeira, tánc, etc.) eszköztárával járunk körbe változatos témákat, melyek a mozgáshoz és önmagunk megismeréséhez köthetőek. A workshopok középpontjában hol egy mozdulat ( pl. kézállás) kivitelezésének minél részletesebb megismerése, hol egy készség ( pl. ellazulási készség) fejlesztése áll. Ez így elsőre talán megfoghatatlannak látszik, legjobb ha eljössz és saját magadon próbálod ki miről is van szó! 

Oktatóink

A Jóga történetének hajnalán, csak a már megvilágosodottak oktathatták a jógát. Mi ettől ugyan még távol vagyunk, de egy egy olyan úton járunk ahol napról napra próbálunk tudatosabban lépni előre. Hosszú éveket töltöttünk különböző mozgásformák és spirituális irányzatok megismerésével, gyakorlásával. Nem kínálunk mást, csak a már megszerzett tapasztalataink és tudásunk tovább adását. 

A kezdő elmeállapot

Nem szeretjük magunkat kezdőnek érezni, főleg ha már valami másban jártasak vagyunk. Az egonknak biztonságosabb a már jól ismert utakon járni. Workshopjaink fontos hozadéka, hogy elménket folyamatosan a “kezdő” elmeállapothoz kondicionáljuk és játékos formában szerettetjük meg vele a tanulási folyamatot. Így egy idő után nem csak a mozgás terén lesz nagyobb önbizalmunk, de  a hétköznap során is könnyebben adoptálhatjuk az elsajátított mintákat.

movementors-maganorak

Magánórák

Érdekel a jóga, a saját testsúlyos edzés, a meditáció, vagy csak szimplán mozognál kicsit? Jelentkezz testreszabott magánóráinkra személyesen vagy online!

Ingyenes Konzultáció

Mozognál, de nem tudod hogyan kezd el? Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy kötetlen beszélgetés mellett közösen kitaláljuk, hogyan tudjuk segíteni a haladásodat!

Célok

Célunk fejleszteni azokat a készségeid és képességeid, melyek hozzásegítenek a harmónikus mindennapokhoz fizikai és mentális szinten egyaránt.. 

 

táborok

movementors-taborok

Következő tábor:

quote-icon

"Mások szolgálata az ösvény a szabadsághoz."

Ismeretlen