Movementors

Szolgáltatások

Mit tudunk nyújtani számodra?

workshop-1
workshop-2

Workshopok

movementors-workshopok

Workshopjaink fókuszában a mozgás- és testtudat kialakítása és folyamatos fejlesztése áll. Bármely mozgásformát szívesen oktatunk, melyben már jártasságot szereztünk és úgy adjuk át azok elemeit, hogy egyaránt javadra váljanak mind elméletben, mind a gyakorlatban.

Szemlélődj kicsit korábbi workshopjainkról készült felvételeken , vagy tekintsd meg következő workshopunk részleteit!

Változatosság

Workshopjaink alkalmával  különféle mozgásformák ( yoga, capoeira, tánc, szertorna, etc.) eszköztárával járunk körbe egy-egy adott témát. A workshopok közpéppontjában hol egy mozdulat ( pl. kézállás) kivitelezésének minél részletesebb megismerése, hol egy készség ( pl. ellazulási készség) fejlesztése áll.

Oktatók

A Yoga történetének hajnalán, csak a már megvilágosodottak oktathattak yogát. Ma már olyan korban élünk ( Kali-juga – Sötétkor), ahol akiben a tudás lángja egy kicsit is pislákol, annak egyenesen kötelessége átadni a tudását azok számára, akiknek arra szüksége van.  Mi is erre törekszünk, legyen szó yogáról vagy bármilyen más mozgásformáról! Hosszú éveket töltöttünk tanulással, gyakorlással és a megszerzett tapasztalatainkat , ismereteinket szeretnénk továbbadni számodra, az adott témákban szakértő vendégelőadók bevonásával.

A kezdő elmeállapot

Sokaknak problémát okoz új mozgásformák elsajátítása, különösen ha egy másikban már igen nagy jártasságot szereztek. Az ember alapvetően nem szereti magát kezdőnek érezni, így inkább a már jól bevált mozdulatait gyakorolgatja  és ismételgeti, elvéve magától a lehetőséget a nagyobb fejlődésre. Workshopjaink fontos hozadéka, hogy elménket folyamatosan a “kezdő” elmeállapothoz kondicionáljuk és játékos formában szerettetjük meg vele a tanulási folyamatot. Így egy idő után nem csak a mozgás terén lesz nagyobb önbizalmunk, de a mindennapi életben is könnyebben tudunk majd adaptálódni az újabbnál újabb kihívásokhoz is.

mindfulness

Miért válassz engem?

Fordítsd meg a képet és elmondom!

Miért válassz engem?

Mert amit nyújtani tudok, az egy racionális, logikus nézőpont. Ehhez nagy mértékében hozzásegített az, hogy a Műszaki Egyetemen végeztem, mint mechatronikai mérnök és e mellett a Keleti hagyományokat tanulmányozva alakítottam ki egy tudatos, holisztikus szemléletet. Ezáltal ötvözve a nyugati és a keleti gondolkodásmódot.​

Mindfulness tréningek

movementors-mindfulness-treningek


A tréningek során holisztikus szemléleten keresztül, a test, beszéd és a tudat egységén keresztül jobban megismerjük önmagunkat. Megtapasztalunk meditációkat, légzésgyakorlatokat, stresszkezelési technikákat, relaxációt a hangunk segítségével, a mozgás és a nézőpontváltás fontosságát. Ezek mind eszközök, egyfajta mankók, amelyek segíthetnek minket a mindennapi életben, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk. A tréningek célja, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy egyensúlyban legyünk saját magunkkal és a környezetünkkel.

Tudatosság

Manapság egyre több inger ér minket ebben a modern, rohanó világban, és könnyű ebben elveszni. Sokszor automata módon reagálunk, működünk, és ezt általában észre sem vesszük. A tudatosság azért kulcsfontosságú, mert segít minket abban, hogy megfigyeljük, hogy valójában mit is csinálunk, hogyan reagálunk, és mibe öntjük az energiánkat a mindennapi életben.

Meditáció

A meditáció szó szerinti jelentése: középpontban levés, vagyis amikor harmóniában vagyok önmagammal és a világgal. Fontos megjegyezni, hogy általában a történések felett nincs befolyásunk, azokat nem mi irányítjuk. Viszont, hogy ezekre hogyan reagálunk, az 100%-ban rajtunk múlik. Képzeld el, milyen lehet az, amikor bármi is történik a külvilágban, te eközben olyan vagy, mint egy hegy. Kibillenthetetlen, stabil, nyugodt és erős

Magánórák

movementors-maganorak

Szeretnél rendszeresen yogázni, saját testsúllyal edzeni vagy éppen meditálni, de nincs időd otthonról kimozdulni? Nálunk lehetőséged van otthonról órákat venni rendszeresen, online felügyelet mellett.

Ingyenes Konzultáció

Első alkalommal egy ingyenes konzultáció keretei között átbeszéljük mire és milyen időközönként is van szükséged céljaid eléréséhez. Végzünk egy állapotfelmérést, majd egy egyedi mozgástervet készítünk számodra.

Célok

Célunk elsősorban, hogy különböző fizikai és mentális gyakorlatok segtíségével fejlesszük azokat a  készségeid és képességeid, melyek hozzásegítenek a harmónikus mindennapokhoz. 


táborok

movementors-taborok

Amint a jelenlegi korlátozások engedik és lehet újra lehet utazni,
mi szervezzük is az első táborunkat!

Acro Yoga tábor

Horvátország/TRogir
RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Szörf és Yoga tábor

POrtugália/Lisszabon
RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Visszajelzések

Köszönjük, hogy együtt mozoghattunk!

Zsófi és Matyi végig nagyon kedves és segítőkész volt, egy jó kis csapat alakult ki. Élveztem ezt a pár napot, jó kis fejlődés volt!
Koppányi Henriett
@ henriettkoppanyi
A családias hangulat mellett egyéni figyelmet is kaptunk a páros gyakorlatoknál. Hasznos ismeretekkel gazdagodtunk.
Máté Marcell
@matemarci95
A 3 napos Own your flow workshop igazi testi, lelki feltöltődés volt számomra. Felejthetetlen flow élményben volt részem!
Hajdú Edina
@hadina
quote-icon

Mások szolgálata az ösvény a szabadsághoz.